Retourbeleid

1. Wij zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alvorens te genieten van eenvoudige uitwisseling & retourbeleid, u moet contact met ons opnemen met een terugzendadres voordat u de artikelen terugstuurt. En zorg ervoor dat alle items die naar ons worden teruggestuurd in hun originele staat zijn i.e. niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bevestigd.

2. Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u op mijn site kiest en als u juiste items retourneert voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn gratis, maar verzendkosten kunnen niet worden gerestitueerd.

3. Wij dekken niet de verzendkosten van retouren of uitwisselingen van het juiste bestellingspakket, u bent verantwoordelijk voor de verzendkosten. Daarnaast, wij raden aan om tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, omdat wij niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen.

Alle geretourneerde artikelen moeten worden verzonden naar het verzendadres dat wij u per e-mail sturen.


uitwisselingen

1. Wij accepteren uitwisselingen voor een andere kleur of maat binnen 30 dagen na de oorspronkelijke verzenddatum van de bestelling. Neem contact met ons op met uw bestellings-ID en een zal u helpen. Als u items in een andere stijl wilt ruilen, je zou je items moeten retourneren voor een terugbetaling* (volgens Retourbeleid) en plaats een nieuwe bestelling voor de stijl die u verkiest.

2. Neem contact met ons op voordat u de artikelen terugstuurt. Alle items die naar ons worden teruggestuurd, moeten in hun originele staat zijn i.e. niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bevestigd. Versleten of vuile items worden naar u teruggestuurd.

3. Wij dekken de verzendkosten van beurzen niet, u bent verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzendkosten voor het verzenden van de geruilde artikelen naar u. Daarnaast, Wij raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen wanneer u artikelen naar ons verzendt voor uw eigen bescherming, omdat wij niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen. Verzendkosten kunnen niet worden gerestitueerd.

4. Vriendelijke kennisgeving: Selecteer zorgvuldig uw product en maat. Als u de goederen wilt retourneren vanwege uw onvoorzichtige fout, je moet de heen en weer vracht betalen.


Als u uw trackingnummer niet binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling heeft ontvangen, uw e-mailserver heeft het mogelijk als spam gezien. In dit geval, Neem voor hulp contact met ons op.